Forsiden » Brugerbetingelser » Sikker betaling
betaling

Sikker betaling på BankTorvet.dk

På BankTorvet.dk kan du betale med Dankort og Visa/Dankort. BankTorvet.dk anvender en såkaldt SSL-standard (Secure Socket Layer), der er en sikker betalingsløsning, da alle data krypteres i forbindelse med kommunikationen over Internettet.

Dankort og Visa/Dankort

Uvedkommende får på intet tidspunkt adgang til dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre. Al kommunikation sker med betalingsleverandørens systemer via den krypterede forbindelse.

BankTorvet.dk benytter Quickpay som betalingsleverandør. Quickpay er nøje udvalgt grundet virksomhedens indgående kendskab til betaling via internettet. Quickpay er således en anerkendt og respekteret betalingsudbyder.

BankTorvet.dk er godkendt af PBS til at modtage betalinger via internettet.

Når du har gennemført en kortbetaling på BankTorvet.dk, vil du altid modtage en kvitteringsmail, der indeholder transaktionsnummer, transaktionsvaluta, transaktionistidspunkt, transaktionsbeløb samt en specifikation af det købte. Denne information fremgår også af kvitteringssiden, efter dit køb er gennemført på BankTorvet.dk og vi anbefaler dig at printe kvitteringen.

BankTorvet.dk trækker det indbetalte beløb i forbindelse med levering af varen eller serviceydelsen. For varer eller serviceydelser, der tages i brug umiddelbart efter betaling - eksempelvis services, hvor loginoplysninger modtages umiddelbart efter betaling - kan beløbet trækkes fra din konto med det samme. Ved køb af fysiske varer der skal sendes til dig med posten, trækkes beløbet umiddelbart efter varen er afsendt.

Sidste 14 dages højeste indlånsrente

0,00%


Få servicemail

Tilmeld dig og få den bedste privatøkonomi