Forsiden » Om os
banktorvet

BankTorvet.dk gør valget nemmere

BankTorvet.dk har specialiseret sig i at finde det helt rigtige match imellem banker og forbrugere / virksomheder. Det gør vi baseret på et egenudviklet og avanceret IT system.

Et godt match er, når begge parter er tilfredse.

BankTorvet.dk er ikke en bank, men udelukkende en økonomisk portal, der beskæftiger sig med formidling af nyheder, kunderelationer, rentesatser m.v. indenfor primært det privatøkonomiske område.

Ved hjælp af den enkelte brugers input, et højtudviklet IT system, et landsdækkende netværk af banker/bankrådgivere, gør vi det nemt for banker og brugere at finde hinanden på en måde, der sikrer begge parters tilfredshed.

BankTorvet.dk's fornemmeste opgave er løbende at videreudvikle og optimere vores system, så brugere og banker opnår det mest effektive match, og dermed gør vi livet lettere for begge parter. Et godt match er, når begge parter er tilfredse.

Det koster vores services

Det er uden omkostninger for alle at oprette en forespørgsel på BankTorvet.dk - vores indkomst kommer udelukkende fra både fra de banker/økonomiske samarbejdspartnere, der modtager forespørgslerne og endvidere reklameindtægter fra hjemmesiden BankTorvet.dk.

Arvad | Finanshus - Os bag BankTorvet.dk

BankTorvet.dk udvikles, ejes og drives 100 % af Arvad | Finanshus. BankTorvet.dk blev lanceret som portal i starten af 2007 efter et halvt års koncept- og programmeringsarbejde.

Susanne Arvad

Susanne Arvad

  • Rådgivning / rådgivningsteam
  • Produktudvikling
  • Strategi- og konceptudvikling
  • Ejer

Kontaktoplysninger

Kontor København:
Gladsaxe Møllevej 169
2880 Bagsværd

Kontor Århus:
Holme Parkvej 165
8270 Højbjerg

Samarbejde med BankTorvet.dk?

Er du fra en bank, realkreditinstitut eller anden finansiel virksomhed, er du velkommen til at kontakte os via email, og høre mere om dine muligheder.

Sund økonomi til dig. Vind en iPad2

iPad2

Tryk på Synes godt om og deltag i konkurrencen om en iPad2. Læs mere

Sidste 14 dages højeste indlånsrente

0,00%


Få servicemail

Tilmeld dig og få den bedste privatøkonomi