Forsiden » RealAgent » Spørgsmål og svar
realkredit,realkreditovervågning,realagent

Spørgsmål og svar om RealAgenten

Herunder kan du finde svar på nogle af de spørgsmål vi oftest bliver konfronteret med eller som vi mener er relevante.

Har du spørgsmål, som ikke står nævnt her på siden er du meget velkommen til at kontakte os på 70 21 00 09 (man - fre 9 - 16) eller på kontakt@banktorvet.dk.

Fakta om RealAgenten

Hvordan bestiller jeg en RealAgent?

Det tager få sekunder at bestille en RealAgent. Du kan bestille din RealAgent her. Udfyld felterne i bestillingsformularen og vælg antal RealAgenter, som er det antal realkreditlån du ønsker at vi skal overvåge, og klik på Videre. På næste side bedes du kontrollere at din indtastning er korrekt, samt indtaste dine kortdetaljer for at gennemføre bestillingen. Herefter er din RealAgent oprettet og du modtager en kvitteringsmail med link til din RealAgent.

Modtager I henvisningsprovision eller lignende?

Nej, vi modtager ingen betaling fra tredjepart. Det er udelukkende kunden - dig - der betaler for vores service. Dette er din garanti for en troværdig rådgivning, med fokus på hvad der tjener dig bedst.

Hvad koster en RealAgent?

En RealAgent koster 365,- pr. år alt inklusivt. Prisen er inklusiv moms. For dette beløb får du uafhængig og uvildig realkreditovervågning i et helt år. Der er ingen yderligere omkostninger forbundet med låneovervågningen.

Realkredit er kedeligt - hvorfor bruge tid på det?

Fordi du kan spare rigtig mange penge på din bolig - helt op til flere hundrede tusinde kroner. Med en RealAgent behøver du ikke at sætte dig ind i kursudvikling, obligationsmarkedet, konsekvensberegninger m.v. men kan I stedet lade os gøre dette arbejde for dig og så skal du blot forholde dig til mulighederne. En ting er økonomien, noget andet er tryghed og dine fremtidsplaner. Det er uhyre vigtigt at du til enhver tid har det rigtige realkreditlån, så du ikke indskrænker dig selv i dagligdagen eller sover dårligt om natten, fordi du fik valgt det forkerte realkreditlån.

Hvad gør jeg når jeg nu ikke er god til økonomi?

Vores oplevelse er, at rigtig mange mennesker tror at de er de eneste, der ikke forstår sig på økonomi. I virkeligheden er økonomi et svært forståeligt område for rigtig mange mennesker og det er derfor et klart mål med RealAgenten, at gøre en kompleks størrelse simpel - noget alle kan forstå. Vi gør en dyd ud af at forklare fordele og ulemper på helt almindeligt dansk og med færrest mulige fagudtryk, der er rene fremmedord for mennesker, der ikke arbejder med økonomi til daglig.

Hvad mener I med uafhængig og uvildig rådgivning?

Det vi mener er, at vi ikke modtager henvisningsprovision fra pengeinstitutter, realkreditinstitutter eller andre virksomheder, men alene får betaling fra vores kunder - dig. Det betyder, at vi kan rådgive ud fra hvad vi mener tjener vores kunder bedst, uden først at skulle se på hvilket selskab der gav den bedste henvisningsprovision.

Er der bindingsperiode på RealAgenten?

Du kan til enhver tid opsige din RealAgent, men af administrationsmæssige årsager betaler du for din RealAgent for et år ad gangen og i forbindelse med din opsigelse, refunderes den resterende periode ikke. Effektiv overvågning kræver tid, idet markedet udvikler sig hele tiden. Forud for udløbet af din abonnementsperiode, vil du blive bedt om at tage stilling til om abonnementet skal fornyes eller ej.

Hvem står bag RealAgenten?

Det gør BankTorvet.dk og ingen andre. RealAgenten er et system, som vi selv har udviklet internt for at få det nøjagtig som vi vil have det, og som vi mener det servicerer brugerne bedst muligt.

Er RealAgenten både for private og erhverv?

Ja. Alle kan oprette en RealAgent.

Hvordan får jeg besked om muligheder i markedet?

Du vil blive informeret via email, når der er muligheder for netop dig. Alt efter hvordan markedet udvikler sig, vil du kunne modtage flere eller færre henvendelser.

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme, når I sender mig mails?

Vi følger automatisk op. I modsætning til mange pengeinstitutter og realkreditinstitutter, der blot sender dig et brev med posten, så vil vi gerne have at du tager aktiv stilling til mulighederne. Det kan være at du står overfor en besparelse på 200.000 kroner og med vores automatiske opfølgning, ønsker vi at tilsikre at mailen er nået frem og at du får taget stilling hertil. Du er på ingen måde forpligtet til at følge de forslag du præsenteres for af os, og kan med et enkelt klik standse "rykkerne" frem til næste mulighed opstår i markedet.

Hvem ser mine private oplysninger?

Det er kun ansatte på BankTorvet.dk, der ser dine personlige data. Vi udleverer på intet tidspunkt dine personlige oplysninger til tredjemand. Skulle det vise sig nødvendigt, vil det aldrig ske uden et skriftligt samtykke fra dig.

Er jeg forpligtet til at følge jeres rådgivning?

Nej det er du ikke. Vi rådgiver naturligvis ud fra hvad vi mener tjener dig bedst muligt, men det er altid op til dig at træffe en beslutning om at følge vores rådgivning eller ej.

Hvornår betaler jeg?

Betalingen sker online med det samme og herefter behøver du ikke at betale det næste år. Når du har gennemført betalingen, oprettes din RealAgent med det samme og kan tages i brug umiddelbart herefter. Du vil modtage en kvitteringsmail for dit abonnement og link til din RealAgent.

Fordele ved realkreditovervågning

  • Spar mange tusinde kroner
  • Vi husker det du glemmer
  • Uvildighed sikrer dine interesser
  • Modtag relevant nyt om boligmarkedet
  • Fast attraktiv abonnementspris

Bestil din RealAgent her eller

læs mere om RealAgenten

Bliv ringet op af Susanne og hør mere