Forsiden » RealAgent » Sådan fungerer det
realagent,realkredit

Sådan fungerer RealAgenten

En RealAgent på BankTorvet.dk har til hensigt at sikre dig den optimale realkreditløsnig, der sparer dig for mange tusinde kroner. Læs eventuelt mere om hvad du får med en RealAgent.

Et simpelt men effektivt værktøj

For at komme igang med din personlige RealAgent, skal du gøre følgende:

  1. Bestil din RealAgent - ca. 1 minut
  2. Indtast detaljer om dit realkreditlån - ca. 2 minutter

Det er alt det kræver at komme igang. Herefter overvåger vi dit realkreditlån og giver dig automatisk besked, når der er relevante muligheder i markedet, som vi mener at du bør forholde dig til. Vær opmærksom på, at vores system tager udgangspunkt i netop din situation.

Når du er oprettet

Når først du har oprettet din RealAgent, så er det blot at læne sig tilbage og afvente at vores system klarer resten. Systemet tager udgangspunkt i dine låndata og holder dem op imod markedet, der løbende ændrer sig. Når systemet vurderer at der er relevante muligheder for dig, modtager du automatisk en mail, hvori mulighederne præsenteres for dig.

Garanteret opfølgning

Et væsentligt element i vores service er den systematiske opfølgning. Når du bestiller en service som RealAgenten på BankTorvet.dk vil vi gerne sikre os at du får det optimale ud af den. Det betyder blandt andet at vi løbende beder dig tage stilling til de muligheder du præsenteres for, i takt med at det er relevant. Det står dig frit for at vælge som du ønsker - vi beder dig blot om at tage stilling, fordi vi dermed ved, at du har træffet et valg som følge af vores service.

Menneskelig vurdering

Ud over det rent systematiske modtager du også løbende relevante og målrettede emails, der beretter om boligmarkedet, muligheder med videre og som er skrevet af os - altså rigtige mennesker. Kombinationen af et stærkt og systematiseret IT system og den menneskelige vurdering, mener vi selv er et stærkt match, der sikrer dig optimale løsningsmuligheder.

Vores mail omkring markedet udsendes når det er relevant, hvilket i praksis vil sige cirka en gang om måneden, men alt efter hvad der sker i markedet, kan udsendelser godt forekomme både oftere og sjældnere.

Bestil en personlig RealAgent her

Fordele ved realkreditovervågning

  • Spar mange tusinde kroner
  • Vi husker det du glemmer
  • Uvildighed sikrer dine interesser
  • Modtag relevant nyt om boligmarkedet
  • Fast attraktiv abonnementspris

Bestil din RealAgent her eller

læs mere om RealAgenten

Bliv ringet op af Susanne og hør mere