Forsiden » RealAgent » Om RealAgenten
realkredit,realkreditlån,realkreditovervågning

Effektiv overvågning af dit realkreditlån

Hvis du er boligejer, så har du sikkert også et eller flere realkreditlån. Realkreditlånet er den billigste finansieringsmulighed, men det til trods ender du typisk med at betale din bolig mindst to gange set over realkreditlånets samlede løbetid - op til 30 år. Det gør du fordi renters rente ender med at løbe op i rigtig store omkostninger.

Det er derfor vigtigt at dine realkreditlån overvåges effektivt - og det kan vores RealAgent.

Spar mange tusinde kroner

Når et hus til 2 millioner kroner reelt ender med at koste mindst 4 millioner, så er incitamentet for at kigge efter besparelser til stede. Der findes talrige eksempler på kunder, der kunne have sparet alt fra 10.000 og helt op imod 250.000 kroner, hvis de blot havde omlagt deres lån på rette tid. En effektiv og systematiseret overvågning af dit realkreditlån gør, at du potentielt kan spare rigtig mange tusinde kroner. RealAgenten informerer dig automatisk, hvis du kan spare penge.

Vi husker det du glemmer

Mange mennesker ønsker selv at følge med i udviklingen i rentesatser, konverteringsmuligheder m.v. Det er godt. En travl hverdag gør imidlertid at intentionen ofte blot forbliver en god intention, men ikke altid udføres i praksis. Det er til gengæld skidt og det kan være "dyrt". RealAgenten er et IT system, der sørger for at intet går i glemmebogen. Når dit realkreditlån overvåges modtager du automatisk besked, når det er relevant for netop dig at tage stilling til mulghederne i markedet. Med andre ord - RealAgenten glemmer ikke.

Uvildighed sikrer dine interesser

Der er kun en til at betale for vores låneovervågning, og det er kunden - altså dig. Vi modtager således ingen provision eller anden form for indkomst fra realkreditselskaber, banker eller andre virksomheder. Det betyder at du kan være sikker på, at RealAgenten overvåger dit realkreditlån med dine ønsker og behov som udgangspunkt og ingen andres. RealAgenten overvåger uafhængigt af eksterne interesser.

Modtag relevant nyt om boligmarkedet

Vi udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev eksklusiv til de kunder, der har bestilt en RealAgent. Vi forsøger i videst muligt omfang at tilpasse nyhedsbrevene, så de tager mest muligt udgangspunkt i netop din situation, så du modtager relevant nyt. Vi holder således øje med mulighederne i markedet for dig og giver dig besked, når det er relevant.

Fast attraktiv pris - 1 krone om dagen

Det er så dejlig nemt at forholde sig til prisen for at oprette en RealAgent. Der kun er en pris og ingen ekstra gebyrer eller andre former for halvskjulte omkostninger. Det koster blot 1 krone om dagen. En RealAgent oprettes og betales af administrationsmæssige årsager for et år ad gangen og du vil således blive faktureret kr. 365 kroner ad gangen - hverken mere eller mindre. Læs i øvrigt vore betingelser for brug af RealAgent.

Fordele ved realkreditovervågning

  • Spar mange tusinde kroner
  • Vi husker det du glemmer
  • Uvildighed sikrer dine interesser
  • Modtag relevant nyt om boligmarkedet
  • Fast attraktiv abonnementspris

Bestil din RealAgent her eller

læs mere om RealAgenten

Bliv ringet op af Susanne og hør mere