Forsiden » PensionsBørs » Sådan fungerer PensionsBørsen
pension,pensionsopsparing,pensionsrente

Sådan fungerer PensionsBørsen

Her og nu forespørgsel

Det er nemt og uforpligtende at oprette en forespørgsel på en bedre forrentning af din pensionsopsparing. Processen kan opdeles i følgende 3 trin:

  1. Opret en forespørgsel på din pensionsopsparing
  2. Modtag et rentetilbud
  3. Vælg/fravælg bud

Hurtigt svar indenfor 2 arbejdsdage

Så snart du har oprettet en forespørgsel på PensionsBørsen, gennemgår vi din forespørgsel og beregner din rentegevinst udfra de banker der har de højeste rentesatser på forskellige pensionsopsparinger.

Tilbud fra bankerne

Du modtager minimum ét tilbud og de nøjagtige tidsfrister, betingelser mv. for at acceptere et givent tilbud står i den email du modtager fra BankTorvet.dk.

Accept af tilbud og flytning af pensionsordning

Hvis du accepterer et tilbud skal din pensionsordning flyttes til den nye bank. Det kræver at du bl. udfylder og underskriver en overførelsesanmodning til din nuværende bank og en ny aftale til din nye bank.

Husk på at BankTorvet.dk er behjælpelig med papir arbejdet og sikrer at du får svar på de spørgsmål der evt. opstår undervejs.

Fuld sikkerhed for din pensionsopsparing

Alle de deltagende pengeinstitutter, har tiilladelse til at drive virksomhed efter lov om finansiel virksomhed, og er dermed tilsluttet Garantifonden.

Garantifonden for Indskydere og Investorer er en privat, selvejende institution, der er oprettet ved lov. Fonden yder dækning for kontante indskud i de dækkede institutter, hvis et institut, der er omfattet af Fondens dækning, går i betalingsstandsning eller går konkurs.

Derfor er PensionsBørsen gratis

Hvis du indgår en aftale fra en af de banker, der er tilkoblet BankTorvet.dk modtager BankTorvet.dk en promille af beløbet p.a. fra den pågældende bank. Det er derfor til enhver tid i BankTorvet.dk's interesse at bankerne, giver dig den højest mulige forrentning af din pensionsopsparing.

opret

PensionsBørs

Fakta om PensionsBørsen:

  • 100% gratis at benytte
  • Pensionsordningen er 100% sikret
  • For alle med pensionsordninger
  • Du får overblik over din gevinst
  • Du bestemmer selv

Brugerne siger...

"Hurtig og god service!"

Erik Larsen