Forsiden » Banker » Vivild og Omegns Sparekasse
Vivild og Omegns Sparekasse

Vivild og Omegns Sparekasse

Vivild og Omegns Sparekasse var først

Vivild og Omegns Sparekasse er i dag en del af Sparekassen Djursland. En flok driftige husmænd, landmænd og en enkelt købmand grundlagde den 8. Februar 1926 en sparekasse i Vivild, og den nyåbnede sparekasse fik navnet Vivild og Omegns Sparekasse. >/p>

Vivild og Omegns Sparekasse bredte sig

Rygtet om Vivild og Omegns Sparekasse bredte sig hurtigt på Djursland og i 1973 åbnede man en filial i Allingåbro. Siden kom der flere filialer. I 1998 åbnedes filialen i Auning meget centralt placeret ved siden af byens brugs. I 2003 åbnede den driftige sparekasse en afdeling i Grenå og i 2005 åbnede endnu en filial i Hornslet.

Vivild og Omegns Sparekasse skifter navn

Samtidigt med åbningen af den nye filial i Hornslet skiftede Vivild og Omegns Sparekasse navn til Sparekassen Djursland. Det gjorde man for at signalere at sparekassen var hele Djurslands Sparekasse. I 2010 fusionerede Djurslands Sparekasse, som altså oprindeligt hed Vivild og Omegns Sparekasse, med Agri-Egens Sparekasse og i 2011 fusionerede Djurslands Sparekasse med Sparekassen Midtdjurs i Ryomgård og er nu at finde over hele Djursland under navnet Djursland Sparekasse.

Djursland Sparekasse ikke kun lokal

Vivild og Omegns Sparekasse som udvidede i flere omgange og fusionerede to gange og til slut blev til Djursland Sparekasse, er lokalt forankret og sætter stadig de lokale rødder i højsædet. Men kunderne er ikke kun lokale kunder fra de små byer på Djursland, selvom de udgør en meget vigtig andel af kundeunderlaget i Djurslands Sparekasse kunder, så forholder det sig faktisk sådan, at sparekassen i dag, næsten 90 år efter den driftige start i Vivild med 50 indlånskonti oprettet af lokale på den allerførste åbningsdag i 1926, så er en tredjedel af kunderne i Djurslands Sparekasse i dag bankkunder, der bor uden for Østjylland.

Seneste bedømmelser af Vivild og Omegns Sparekasse

  1. Vivild og Omegns Sparekasse er fin 3 stjerner af Keld

Få servicemail

Tilmeld dig og få den bedste privatøkonomi