Forsiden » Artikler » Indlånsrente
rente,indlån,indlånsrente

Høj indlånsrente - ja tak!

Rentesituationen er p.t. den, at der er mange pengeinstitutter, som har rigelig med indlån og derfor ikke ønsker at tilbyde kunderne noget i rente for deres indlån.

Bankerne holder øje med tabt indlån

De fleste pengeinstitutter sidder i disse dage og holder godt øje med, hvor meget indlån de mister her op til den 1.10.2010 hvor garantien på indlån er 100.000 euro, dvs. cirka 750.000 danske kroner.

Har du mere end 750.000 kr. stående i et pengeinstitut?

Så forhold dig til om du løber en risiko og om den er værd at løbe!

Banktorvet.dk taler dagligt med pengeinstitutterne, og flere af dem påpeger, at det handler om tillid til sit pengeinstitut. De forsøger med andre ord bevidst at tale risikoen ned. Her må man så spørge sig selv, gad vide om kunderne i Varde Bank, EBH Bank, Roskilde Bank, Capinordic Bank, Amagerbanken med flere synes, at tilliden til disse pengeinstitutter har været bekymringen og konsekvensen værd?

Får du renter for din loyalitet til dit pengeinstitut?

Udover bekymringen til pengeinstitutterne så bør du også kigge på selve goodwillen ved at være loyal! Har du f.eks. kontrolleret, hvad du får i rente på din opsparing p.t.?

Banktorvet.dk får dagligt rigtig mange henvendelser fra danskere, som har fået et chok over at have flere hundrede tusinde kroner stående til ingen rente. Desværre må vi sige, at det i mange pengeinstitutter p.t. ser således ud. Det gælder Blandt andet flere af de pengeinstitutter, som taler om tillid! Set med pengeinstitutternes øjne så er det jo en rigtig god forretning at låne penge af kunder helt gratis!

Har du mere end 100.000 kr. stående til lav rente?

Som økonom har jeg rigtig svært ved at forstå, at der findes danskere som er ligeglade med at få en ordentlig rente for deres penge. Det kan selvfølgelig godt være at man synes, at 2.500 kr. pr. 100.000 kr., man optimerer, ikke er noget.

Opret en gratis indlånsforespørgsel

Det tager under 5 minutter at oprette en gratis indlånsforespørgsel. Ønsker du at tage imod et af de tilbud du får, kontaktes du efterfølgende af pengeinstituttet, som har brug for din underskrift og dokumentation på oprettelse af kontoen. Sidst men ikke mindst kan du enten via netbank eller telefonisk henvendelse til dit nuværende pengeinstitut overføre det aftalte beløb.

Periode 90 dage 180 dage 270 dage 1 år 2 år 3 år
Rente 1,95 % 2,15 % 2,24 % 2,55 % 2,80 % 3,55 %

Klik her for at oprette din forespørgsel på aftaleindlån

Rådgiver Susanne  Arvad

Susanne Arvad

Uvildig rådgiver

www.arvad-finanshus.dk

Bliv ringet op

Susanne tilbyder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Ring mig op

Sund økonomi til dig. Vind en iPad2

iPad2

Tryk på Synes godt om og deltag i konkurrencen om en iPad2. Læs mere

Susanne  Arvad

Susanne Arvad

Uvildig rådgiver
Hjemmeside - Profil

www.arvad-finanshus.dk

Bliv ringet op

Susanne tilbyder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Ring mig op

Sidste 14 dages højeste indlånsrente

2,00%

Få servicemail

Tilmeld dig og få den bedste privatøkonomi