Forsiden » Artikler » Bankskifte i 2011
banksifte,pengeinstitut,uvildig rådgiver

Bankskifte i 2011

Tid til et bankskifte i 2011?

Er du kunde i Finansiel Stabilitet - tidligere EIK Bank, Roskilde Bank, EBH, Fionia eller er du blot blevet træt af dit nuværende pengeinstitut så få hjælpe til at skifte bank.

Klik her og opret forespørgsel på bankskifte

Gode erfaringer med bankskifte

BankTorvet.dk har gode erfaringer med at hjælpe især tidligere Roskilde Bank kunder ud af Finansiel Stabilitet og "skyhøje" udlånsrenter til andre pengeinstitutter og dermed bedre rentesatser og vilkår.

Endvidere har vi også rigtig gode erfaringer med gennemførelse af bankskifte på gode kunder, som ligeledes har oplevet at udlånsrenterne er steget på deres lån trods faldende markedsrenter igennem de seneste år.

Et bankskifte igennem BankTorvet.dk

Indledningsvis skal du udfylde et skema og fortælle om din og eventuel din husstands økonomi. Herefter skal du tage stilling til, om du ønsker at benytte dig af en uvildig rådgiver til at gennemføre processen eller om du vil i "direkte" kontakt med pengeinstitutterne.

Du vil blive kontaktet indenfor 48 timer på hverdage uanset dit valg.

Brug af uvildig rådgiver

En uvildig rådgiver er ikke gratis at benytte, men som oftest er honoraret, som svinger alt efter tidsforbrug, tjent hjem igen via rådgivningen og de vilkår, som du får hos den kommende bankforbindelse. Du vil i samarbejde med den uvildige rådgiver finde den individuelle løsning og det eller de pengeinstitutter, som passer til dig/jer.

Hvornår er bankskifte en god idé?

I starten af et nyt år er altid et godt tidspunkt, idet du har alle dine opgørelser og dokumentation lige ved hånden enten via din skattemappe, e-boks og/eller modtaget fysisk via posten.

Banktorvet.dk er i løbende kontakt med de danske pengeinstitutter og de tilbagemeldinger vi modtager i disse dage er, at flere pengeinstitutter er "sultne" efter nye private kunder, så vores råd til dig er at lade et bankskifte komme an på en prøve. Du kan have alt at vinde og meget lidt at tabe.

Klik her og opret forespørgsel på bankskifte

Rådgiver Susanne  Arvad

Susanne Arvad

Uvildig rådgiver

www.arvad-finanshus.dk

Bliv ringet op

Susanne tilbyder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Ring mig op

Sund økonomi til dig. Vind en iPad2

iPad2

Tryk på Synes godt om og deltag i konkurrencen om en iPad2. Læs mere

Susanne  Arvad

Susanne Arvad

Uvildig rådgiver
Hjemmeside - Profil

www.arvad-finanshus.dk

Bliv ringet op

Susanne tilbyder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Ring mig op

Sidste 14 dages højeste indlånsrente

2,00%

Få servicemail

Tilmeld dig og få den bedste privatøkonomi